Syiria : Mujahideen'(FSA) menguasai 75% negara

Alhamdulilah,

    Munajat demi munajat telah di lakukan malah sahabat-sahabat di Malaysia,Indonesia malah negara-negara Islam lain juga tidak berdiam diri dari menghantar doa dan semangat untuk saudara kita di sini. Walaupun angka syahid di mesir makin bertambah tapi inshaAllah kita yakin sebagai umat Islam yang mana Allah pasti menolong perjuangan di atas jalan Haq. Rakyat Mesir tidak keseorangan.

   Baiklah teman,Blog Suara Insan Kerdil beralih sekejap kepada sahabat kita di syiria. Alhamdulillah. Dengan rahmat Allah SWT dan pertolonganNya, ini adalah gambaran peta penguasaan pejuang pembebasan Syria(FSA) di Syria melihat hari ini,Mujahideen telah mengawal hampir 75% daripada tanah Syria dan tidak lama lagi InsyaAllah mereka akan menguasai seluruh negara.

Kami menyeru anda semua agar berhenti memanggil mereka pemberontak seperti yang dilaporkan media massa dan menunjukkan rasa hormat kita pada mereka kerana tidak lama lagi mereka akan insyaAllah akan mengambil alih negara ini dan kita perlu menjaga hubungan baik dengan kerajaan Syria yang baru.

Sila ambil perhatian bahawa serangan secara mengejut Mujahideen di barat Syria, (Latakiah) bertujuan untuk menghentikan impian syiah untuk mewujudkan negara mereka yang dipanggil (negara Syiah yang Baru) yang bersimbolkan tali pinggang merah yang anda lihat dari Iraq (Homs) ke laut.

InsyaAllah yang Mujahiden dan kerajaan baru boleh dibentuk dengan cepat dan menguasai keseluruhan negara Syria dan menghentikan kegilaan Syiah Assad dan sekutu-sekutu mereka di Syria.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: