Selepas ini kita akan turun ke Dataran Merdeka jika tuntutan kita masih tidak di dengar oleh DS Najib ,itulah kata-kata dari Yb Rafizi Ramli. Puluhan ribu membanjiri padang Amcorp Mall dan negara meyaksikan mood perubahan masih membara dalam negara.

Baik buruk negara,ini tetap negara kita tapi perlu di nilai kita ingin bagunkan negara ini bukan untuk generasi kita tapi generasi akan datang.

      Tapi perlu di ingat,sebalik mood perubahan rakyat ini Parti komponen dalam Pakatan Rakyat harus istiqomah dalam bergerak sebagai satu keluarga dan satu bumbung. Jangan pula sebelum PRU bergegar-degar membakar semangat rakyat untuk lakukan perubahan tapi selepas PRU lain pula nada nya. Redo pada setiap keputusan dan bersabar,itulah nada-nada dari parti yang berlambangkan Islam yang amat kita semua sayang pada parti kita ini tapi pemimpin jangan khianat amanah rakyat. Jangan di hadapan menyarankan perubahan tapi di belakang berbincang pula dengan pihak lawan. Harap itu hanya ingatan.

     Semoga tapak-tapak kaki yang melekat di padang amcop mall menjadi saksi pada anak cucu kita kelak yang nenek moyang mereka sudah lakukan sesuatu untuk perubahan mereka. “kami tidak pernah duduk diam untuk kamu wahai anak cucuku” ….

Bukti politik matang Pakatan Rakyat. Kami satu keluarga dan kami anti rasis…

Advertisements