UMNO : Senantiasa terpalit politik kotor!

    Bismillah,

     Hanya manikam yang mengenal jauhari. Itu saja istilah yang wajar saya beri dan ulasan berkaitan gambar di atas tidaklah hendak saya melebih-lebihkan kerana setiap ciptaan manusia ini ada nya pintu amal nya dan setiap jalan hayat ada nya peluang taubat yang terbuka luas dari Maha Pencipta. Semoga Allah menemukan setiap jalan-jalan amal dan taubat itu kepada kita semua.

    Baik pejuang mana pun jika ia tidak seiring dengan jalan Islam pasti ia akan tersadar di tengah jalan. Hanya perjuangan berasaskan Islam sahaja akan mengakhiri perjuangan dengan syurga dan setiap perjuangan yang tidak di alas dengan jalan Islam pasti akan menemui Allah dan hanya Allah yang berhak meletakkan ia di mana tapi kebayakan ia pasti kejalan neraka kerana Islam nikmat nya syurga dan toughud azabnya neraka. Nauzubillah.

    UMNO atau PAS itu pasti menjadi berdebatan di kalangan kita umat Islam di malaysia. Saya tidak meyalahkan UMNO kerana ia sekular tetapi saya menyalahkan orang yang bersama UMNO dan memilih UMNO dalam perjuangan UMNO itu sendiri.

    Ilmu hakikat hanya manusia yang terpilih sahaja akan dapat menilai mana yang baik dan buruk. Mana jalan redo dan mana jalan murka. Mana ilmu langit dan mana ilmu nafsu nafsi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: